Ajankohtaista

Yhdistys tiedottaa jäsenilleen toiminnastaan sähköpostitse jäsenkirjeillä sekä tiedotteilla.  Jos olet yhdistyksen jäsen ja haluat vastaanottaa yhdistyksen toimittamia jäsenkirjeitä sekä muita jäsenille tarkoitettuja tiedotteita varmista, että yhdistyksellä on käytössään voimassaoleva sähköpostiosoitteesi. Tiedon sähköpostiosoitteestasi voit lähettää yhdistykselle osoitteeseen autisminkirjo(at)outlook.fi. Jos haluat peruuttaa yhdistyksen sähköpostijakelujen vastaanottamisen, ilmoita asiasta emt. yhdistyksen sähköpostiin.


Päivitys 18.1 2022: Oulu: Autismikirjon lasten vanhempien ryhmä kevätkausi 2022.

Autismikirjon lasten vanhempien ryhmän kokoontumisaikoja kevätkaudelle 2022. Katso ajat ryhmän sivulta, linkki alla!

Autismikirjon lasten aikuisten ryhmä

Ville Salminen valittiin Autismiliiton vuoden vapaaehtoiseksi 2021!

Pohjois-Suomen autismin kirjo ry:n puheenjohtaja Ville Salminen on valittu tänä vuonna Autismiliiton Vuoden vapaaehtoiseksi. Valinnan perusteena Autismiliiton hallituksella oli, että Ville on ahkeralla vapaaehtoistyöllään elvyttänyt Pohjois-Suomen autismin kirjon yhdistyksen toiminnan ja yhdistyksen toiminnan jatkuvuus on turvattu vaikeiden vuosien jälkeen. Lämpimät onnittelut Ville!

Ville Salminen

Lue Villen haastattelu Autismiliiton verkkosivuilta alla olevasta linkistä!

Villen haastattelu (autismiliitto.fi)

Päivitys 13.11: Keskusteluilta Muhoksella 23.11!

Pohjois-Suomen autismin kirjo ry järjestää yhteistyössä yhdistyksen Muhoksen vanhempien vertaistukiryhmän kanssa info- ja keskusteluillan Muhoksen Kirkonkylän koululla TI 23.11. klo 17.30-19.30.

Illan teemana on adhd-oireinen ja autismikirjon lapsi koulumaailmassa. Puhujina kokemusasiantuntijoita, Autismiliiton Marjo Häyry sekä Adhd-liiton Piia Haukilahti.

Lämpimästi tervetuloa mukaan kaikki asiasta kiinnostuneet! Tilaisuus on maksuton.
(Tilaisuudessa on mahdollisuus ostaa kahvia lisukkeineen, tarjoilun järjestää Muhoksen Kirkonkylän koulun vanhemmat ry.) 


Päivitys 12.10: Yläkouluikäisten tyttöjen ryhmän kokoontumiset

Yläkouluikäisten tyttöjen ryhmän kokoontumiset syksylle 2021 on nyt päivitetty. Katso tiedot ryhmän sivulta, linkki alla!

Yläkouluikäisten tyttöjen ryhmä

Päivitys 5.10: Huomio MUHOS!

Muhoksen neurokirjon lasten vanhempien vertaistukiryhmä jatkaa tapaamisia lokakuussa 2021! Katso tarkemmat tiedot ryhmän sivulta johon linkki alla!

Muhos, neurokirjon lasten vanhempien ryhmä